Woonbedrijf ieder1

Woonbedrijf ieder1 uit Deventer.

Woonbedrijf ieder1 zorgt voor betaalbare en goede woningen voor mensen met een lager inkomen in de regio Deventer en Zutphen. Gemak voor de klant staat daarbij voorop.

De komende jaren richten we ons op het verbeteren van het onderhoud dat wij uitvoeren aan de woningen die wij verhuren. Er zullen minder nieuwbouwprojecten worden opgestart. Start Woonbedrijf ieder1 een nieuwbouwproject, dan bouwen we woningen voor de sociale verhuur. Woonbedrijf ieder1 heeft oog voor duurzaamheid en investeert de komende jaren extra geld om energiebesparende maatregelen te treffen in de woningen die wij verhuren. Wij willen graag dat onze huurders prettig wonen in uw woning, daarom reserveren we geld voor leefbaarheid. Onze medewerkers zijn de oren en ogen in de wijk. Zij komen veel achter de voordeur en geven eventuele signalen af richting bijvoorbeeld welzijns- of zorgorganisaties.

Met 14.500 woningen biedt Woonbedrijf ieder1 een thuis aan meer dan 40.000 bewoners. Dat maakt ons de grootste woningcorporatie in de regio Stedendriehoek. Met ruim 200 medewerkers zet Woonbedrijf ieder1 zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat de huurders prettig wonen.


Bedrijfsnaam Woonbedrijf ieder1
Adres Overstichtlaan 2
Postcode 7414 AP
Plaats Deventer
Telefoon 088-1110222
E-mail adres info@ieder1.nl
Website http://www.ieder1.nl