Geesje Philippi

Procesmaker bij Procesmakers uit Arnhem.

LinkedIn

Hieronder vindt u meer informatie over Geesje Philippi.


Woonachtig in Arnhem
Geboortedatum 08 maart 1979
E-mail adres geesje@procesmakers.nl
Opleiding Civiele Technologie en Management, Universiteit Twente
Huidige functie Procesmaker
Specialisatie Mensgericht: placemaking, omgevingspsychologie, beleving van gebouwen, participatie in het ontwerpproces; Interdisciplinair: snel verbinden, schakelen en overzien van mensen en onderwerpen; Samenwerken
Carrièrepad In mijn eerste baan werkte ik als projectmanager bij woningcorporatie De Woonplaats. Ik heb een portefeuille vol projecten waarin thema’s als zorg, zelfredzaamheid en energie besparen steeds terugkomen. Na 4 jaar De Woonplaats volgt 4 jaar Vastgoedfocus en weet ik wat het is om te pionieren, alleen te werken en concepten van de grond op te bouwen. In samenwerking met Joren van Dijk en Lars Rengersen ontstaat het emotionele Programma van Eisen (EPVE). CVJO Zutphen geeft mij in 2012 het laatste zetje om voor mezelf te beginnen. Projecten vormgeven vind ik het mooiste wat er is, verwachtingen managen, betrokkenheid organiseren. Alleen door samen te werken, kun je bouwen aan een resultaat dat staat, dat optimaal gebruikt wordt en duurzaam is.
Doelstelling JOS Geesje Philippi, klinkt van ver, is gewoon Hollands goed. Geboren in Winschoten, met de trein naar opa en oma in de Zaanstreek en vakantie op de fiets maken afstanden en culturen overbruggen, plannen maken en flexibiliteit al vroeg vanzelfsprekend. Ik woon alleen in Deventer, ben samen met Maarten (die in Arnhem woont), speel 1x in de week een potje knotsbal en sta in het weekend graag in de keuken. Ik vind creativiteit een groot goed en houd van cross-overs, van pop-up stores en van street art. De dynamiek van het bouwproces blijft mij boeien en daarom kies ik er voor (opnieuw) actief te zijn binnen het netwerk JOS.
Bedrijfsnaam Procesmakers
Adres Statenlaan 8, 6828 WE Arnhem
Website http://www.procesmakers.nl