Lotte Jansman

Civiel Jurist Grondzaken bij Gemeente Apeldoorn uit Apeldoorn.

Ik ben geboren en opgegroeid in Ommen. Na het voortgezet onderwijs ben ik in Groningen Sociaal Juridische Dienstverlening en daarna rechten gaan studeren. Na Groningen heb ik nog een jaar in Arnhem gewoond en inmiddels woon ik met mijn vriend in Zwolle. Ik werk nu een aantal maanden met veel plezier bij de gemeente Apeldoorn, waar ik mij met name bezig hou met de juridische kant van gronduitgiftes en overige verkoop, aankoop en verhuur van vastgoed. Ik hoop mijzelf de komende jaren op dit gebied verder te ontwikkelen en te specialiseren. Inhoudelijk, maar ook op sociaal vlak. Ik denk dat het lidmaatschap bij de JOS daarvoor een leuke en waardevolle aanvulling kan zijn.

LinkedIn

Hieronder vindt u meer informatie over Lotte Jansman.


Woonachtig in Zwolle
Geboortedatum 9 januari 1989
E-mail adres L.Jansman@apeldoorn.nl
Opleiding Rechtsgeleerdheid (Privaatrecht en Bedrijfsrecht)
Huidige functie Civiel Jurist Grondzaken
Specialisatie Binnen de eenheid Projecten, Vastgoed en Grond ben ik werkzaam als civiel jurist van team Grond. Daarbij voer ik ook werkzaamheden uit voor de teams Projecten en Vastgoed. Ik houd mij met name bezig met het opstellen en beoordelen van diverse overeenkomsten, zoals gronduitgifte contracten, grondexploitatieovereenkomsten en huurovereenkomsten en de verdere juridische afhandeling daarvan. Daarnaast geef ik binnen deze teams juridisch advies.
Carrièrepad 2015 - 2016 Bedrijfsjurist bij DGB, 2016-2017 jurist bouwrecht en huurrecht ARAG, 2017-heden Civiel jurist Grondzaken gemeente Apeldoorn
Doelstelling JOS Kennis maken en ervaringen uitwisselen met mensen en organisaties in de vastgoedbranche, ander en breder dan binnen mijn eigen directe werkomgeving.
Bedrijfsnaam Gemeente Apeldoorn
Adres Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn
Website http://www.apeldoorn.nl