Bram Nieuwenhuis

Stedenbouwkundige (senior) bij uit .

Ik ben een stedenbouwkundig ontwerper met een brede achtergrond. Naast mijn studies Stedenbouwkunde (TU) en Civiele Techniek (HTS) ben ik ook een paar jaar gecertificeerd woningmakelaar geweest.  Mijn werkplezier haal ik uit het maken van breed gedragen ontwerpen op verschillende schaalniveaus. De contacten die ik daarvoor heb met de verschillende belanghebbenden, zoals eigenaren, omwonenden en de gemeentelijke politiek, vormen daarbij de sociale dimensie die dit vak zo interessant maakt. De stedenbouw is een vak waarbij je een spin in een heel groot web bent en waar het echte vakmanschap blijkt als je al die verschillende belangen weet te verbinden met een geslaagd en enthousiasmerend ontwerp.

LinkedIn

Hieronder vindt u meer informatie over Bram Nieuwenhuis.


Woonachtig in Silvolde
Geboortedatum 28 augustus 1977
E-mail adres b.nieuwenhuis@buro-omgeving.nl
Opleiding TU Bouwkunde, specialisatie Stedenbouwkunde. HTS Civiele Techniek
Huidige functie Stedenbouwkundige (senior)
Specialisatie Ontwerp Stedenbouw (o.a. uitbreidingswijk, herstructurering, centrumgebieden). Beeldkwaliteit (bkp, welstand). Ontwerp openbare ruimte. Bewonersparticipatie.
Carrièrepad
Doelstelling JOS Ik ben lid geworden van de JOS om jonge mensen te ontmoeten die net als ik actief zijn in de wereld van vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Ik wil graag ervaringen delen, kennis delen en contacten opdoen. Dat dit in een informele en gezellige setting kan spreekt mij aan.
Bedrijfsnaam
Adres ,
Website