Kim van Lindenberg

Zelfstandig adviseur communicatie & organisatie bij Van Lindenberg uit Zutphen.

In een notendop: energiek, spontaan en creatief. Daarnaast vindt u in mij klantgerichtheid, assertiviteit en een motivator. Mijn passie is communicatie en organisatie en daarin werk ik praktisch en oplossingsgericht. In  mijn vrije tijd ga ik graag reizen, koken en concerten bezoeken.

LinkedIn

Hieronder vindt u meer informatie over Kim van Lindenberg.


Woonachtig in Zutphen
Geboortedatum 3 mei 1986
E-mail adres mail@kimvanlindenberg.nl
Opleiding Hogere Hotelschool
Huidige functie Zelfstandig adviseur communicatie & organisatie
Specialisatie Met enthousiasme, overtuigingskracht en een frisse blik draag ik met Van Lindenberg bij aan het behalen van organisatiedoelen. Mijn advies en ondersteuning in een notendop: communicatie, organisatie en projecten. Daarnaast ben ik mede-eigenaar van bouw- en timmerbedrijf W. Brock & Zn. We specialiseren ons in verbouw, nieuwbouw en restauraties van monumentale panden. Vanuit de werkplaats zijn wij actief in de interieurbouw en meubelmakerij. Samen met de parketwinkel plaatsen wij deze kennis en vakmanschap onder één dak.
Carrièrepad Na ruim 4 jaar werkervaring op te hebben gedaan binnen de overheid met onderwerpen als personeel en organisatie, pr & communicatie en managementondersteuning zet ik mijn expertises goed in als zelfstandig ondersteuner en adviseur. In combinatie met de bedrijfsvoering van W. Brock & Zn. is mijn werk heel divers en dynamisch. Prachtig!
Doelstelling JOS Ik vind het mooi om kennis en mensen te verbinden, persoonlijk te ontplooien en professioneel groeien. Samen met mensen de andere jong professionals van JOS.
Bedrijfsnaam Van Lindenberg
Adres Heukestraat 8, 7201 KB Zutphen
Website http://www.kimvanlindenberg.nl/