Stefan Matel

Accountmanager Zakelijke Relaties bij Rabobank Salland uit Deventer.

Ik ben een persoon die houdt van een uitdaging en een dynamische omgeving. Een resultaatgerichte  persoonlijkheid met doorzettingsvermogen en met een realistische en praktische oplossingsgerichte werkwijze. In mijn werk krijg ik veel energie om gezamenlijk met ondernemers stil te staan bij hun strategie en bancaire oplossingen te faciliteren om bij te dragen aan deze strategie. Vanuit de lokale netwerken en (inter)nationale kennis binnen de Rabobank probeer ik zoveel mogelijk mensen bij elkaar te brengen en kennis te delen om elkaar te versterken. De ontwikkeling  van mensen, bedrijven en mijzelf vind ik hierbij erg belangrijk. Om naast het werk ook tijd te maken voor ontspanning is sport een belangrijk onderdeel in mijn leven.

LinkedIn

Hieronder vindt u meer informatie over Stefan Matel.


Woonachtig in Amersfoort
Geboortedatum 27 maart 1985
E-mail adres s.matel@salland.rabobank.nl
Opleiding HBO Small Business & Retail Management
Huidige functie Accountmanager Zakelijke Relaties
Specialisatie Bancaire financieringen, financiële analyses, strategisch sparringpartner voor het MKB en de grootzakelijke markt in de regio Salland.
Carrièrepad Rabobank Toptalent traineeshipprogramma, Accountmanager Zakelijke Relaties (Rabobank Barneveld-Voorthuizen).
Doelstelling JOS De JOS is een ambitieuze en jonge netwerkgroep. De kracht van dit netwerk ligt in de intrinsieke motivatie van de leden om elkaars netwerk te verbreden, te versterken en kennis te delen. Daarnaast kunnen we elkaar door onze ambities en doelen verder helpen in onze persoonlijke ontwikkeling.
Bedrijfsnaam Rabobank Salland
Adres Hanzeweg 3, 7418 AW Deventer
Website http://www.salland.rabobank.nl