Over Jong Onroerend goed Stedendriehoek

Jong Onroerend goed Stedendriehoek (JOS) is hét ambitieuze vastgoednetwerk van de regio Stedendriehoek (Deventer, Apeldoorn en Zutphen). 

Een kritische en open vereniging waar het uitwisselen van expertise het belangrijkste uitgangspunt is. JOS is er voor jong professionals (onder de 35 jaar) die gedreven en niet bang voor vernieuwing zijn, werkzaam in de vastgoedbranche in de breedste zin van het woord. 

JOS is hierdoor een platform en podium waar leden zich verder kunnen ontplooien en ontwikkelen. Daarbij wordt de uitwisseling van informatie, kennis en contacten gestimuleerd en gefaciliteerd. Interactie, met een open blik en frisse onderwerpen staan centraal in de activiteiten die JOS organiseert.  

Hoe streeft zij dit doel na
Belangrijk voor JOS is dat leden als persoon en professional groeien door hen kritisch en interactief te laten deelnemen. Activiteiten kennen daarom ook een vakinhoudelijk-, een competentie- en/of een netwerkdeel. 

Het principe van halen en brengen is essentieel voor JOS en biedt middels deze bijeenkomsten daarvoor ook bescherming. Kijk onder 'activiteiten' voor meer informatie.