Bedrijven

Armaere incassospecialisten & gerechtsdeurwaarders

Het Rietveld 55-A 7321 CT Apeldoorn
Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders is een landelijk werkend incassobureau en deurwaarderskantoor met accent op de juridische (proces)praktijk. Armaere richt zich op bedrijven en organisaties in heel Nederland.
Het incasseren van geldvorderingen en het voeren van gerechtelijke procedures is de specialiteit van Armaere. De incassospecialisten, juristen en gerechtsdeurwaarders van Armaere houden daarbij rekening met úw wensen.

Buro ontwerp en omgeving

Velperweg 157 6824 MB Arnhem
Buro Ontwerp en Omgeving is een omgevingsadviesbureau dat over zijn eigen grenzen heenkijkt. Onze adviseurs zetten hun kennis op het gebied van ruimtelijke ordening, stedenbouw, landschapsarchitectuur, vastgoed, milieu, water en het hergebruiken van afvalstoffen in, voor private en publieke opdrachtgevers en combinaties daarvan. We denken en werken – met onze vakexpertises als basis – onafhankelijk, multidisciplinair en samenhangend. Waar nodig betrekken we kennispartners uit ons eigen netwerk. Afhankelijk van het vraagstuk, doen we wat nodig is; van onderzoeken en analyseren tot onderhandelen, interveniëren, ontwerpen en implementeren. Deze werkwijze maakt onze adviezen en ontwerpen robuust, breed gedragen en bestendig.

Camelot Vastgoedbeheer BV

Noord Brabantlaan 2 5651 LX Eindhoven
Camelot streeft er er elke dag naar om dé toonaangevende en innovatieve specialist te blijven voor het beheren en ontwikkelen van uw leegstandportefeuille. Het doel daarbij is om risico’s te minimaliseren en het rendement te optimaliseren. De kennis en ervaring van Camelot helpt om uw vastgoed tijdelijk of permanent te transformeren naar woon- en of werkruimte.

DeltaWonen

Veerallee 30 8019 AD Zwolle

Dura Vermeer

Bosmaatweg 60 7556 PJ Hengelo
Dura Vermeer is al van oorsprong een familiebedrijf en streeft ernaar dat bouwobjecten een economisch en maatschappelijk rendement moeten opleveren voor meerdere generaties, door duurzame omgevingen te creëren waar gebruikers zich prettig voelen. Deze ambitie is terug te vinden in onze manier van werken, in het gedrag van onze medewerkers en in afwegingen die we maken tijdens het realiseren van onze projecten, groot en klein. Met minimalisering van kosten en optimalisering van kwaliteit, duurzaamheid en planning.

Gemeente Apeldoorn

Postbus 9033 7300 ES
Apeldoorn is de grootste stad op de Veluwe en een prima uitvalsbasis voor de groene omgeving en de vele attracties en verblijfslocaties op de Veluwe.

Heijmans

Graafsebaan 65 5248 JT Rosmalen
Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.

Het Notarieel

Bergweidedijk 12 7418 AA
Welkom bij Het Notarieel. Als u op zoek bent naar een notaris in Zwolle, Deventer, Rijssen-Holten of Kampen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn het notariskantoor van de regio. Met circa 100 ambitieuze professionals gaan we verder dan u gewend bent met zowel zakelijke als particuliere notarisdiensten. Als notaris helpen we u graag, snel, goed en creatief. En met veel plezier. Want naast vakmensen zijn we vooral ook mensen-mensen.

Hoogstate

Lage Esweg 18 7441 AX
HOOGSTATE heeft een ruime ervaring met taxaties naar de regels van de Onteigeningswet en is gespecialiseerd in planschadezaken. Daarnaast is HOOGSTATE actief op het terrein van taxaties en advisering over onroerende zaken met een “bijzonder karakter” (erfpacht, pacht e.d.) en op het terrein van de actieve grondverwerving. Opdrachtgevers van HOOGSTATE zijn primair overheden en gerechtelijke instanties.

IJSEL Wonen

Stromarkt 3 7411 PJ Deventer
IJssel Wonen is in 2003 opgericht en richt zich op beheer van vastgoed en advies, bemiddeling tussen huurder en vastgoedeigenaar, en de daaruit voorkomende (tijdelijke, flexibele) verhuur van woon- en bedrijfsruimte in de regio Stedendriehoek: Deventer – Apeldoorn – Zupthen.

Onze missie is eenvoudig: wij willen mensen die woon- of werkruimte zoeken aan een passende ruimte helpen en vastgoedeigenaren aan een betrouwbare huurder. We zoeken daarbij altijd de optimale omstandigheden voor beide partijen. Als beheerder werken wij elke dag aan ons doel om zowel de vastgoedeigenaar als de huurder te ontzorgen.

Om dat te bereiken zorgen we voor een goede relatie met onze klanten en opdrachtgevers. We kennen hen persoonlijk, luisteren naar hun wensen en proberen met hen mee te denken.

Infense Advocaten

Munsterstraat 2c 7418 EV Deventer
Een goed advocaat heeft oog voor de verschillende aspecten van een zaak. Zowel juridisch, politiek-strategisch, als ook financieel. Bij Infense advocaten denken we in scenario’s: wat is het speelveld, wie zijn de stakeholders en wat zijn hun belangen. Hier houden we rekening mee in ons advies. We brengen de risico’s en kansen in kaart en passen onze aanpak hierop aan.

Kroesewevers – accountants en belastingadviseurs

Colosseum 1 7521 PV Enschede
KroeseWevers is een organisatie met een unieke mix van mensen en expertises. We adviseren ondernemers op het gebied van accountancy, belastingadvies en aanverwante financiële (ondernemers)vraagstukken. We zijn een multidisciplinaire organisatie, waardoor we onze klanten volledig kunnen ontzorgen. Onze unieke werkwijze geeft onze klanten energie en maakt accountancy- en belastingadvies menselijker en flexibeler.

Het is onze ambitie de complexe en starre regelgeving binnen de daarvoor geldende kaders menselijker en flexibeler te maken. Daardoor brengen we onze dienstverlening op onze eigen en persoonlijke, no-nonsense manier dichter bij onszelf en bij de ondernemer.

Liebregts Leistra Advocaten

St. Canisiussingel 19B 6511 TE Nijmegen
LiebregtsLeistra is een nieuw advocatenkantoor met twee advocaten die gezamenlijk 10 jaar ervaring hebben als advocaat in het vastgoed- en overheidsrecht.

Mateboer Projectontwikkeling B.V.

Ambachtsstraat 27 8263 AJ Kampen
Mateboer Projectontwikkeling B.V. is actief in de ontwikkeling van projecten op het gebied van woningen en commercieel onroerend goed. Kenmerkende elementen bij de vormgeving van de ontwikkelingen zijn de hoogwaardige architectuur en materialisering waaronder de projecten worden gerealiseerd.

Provincie Overijssel

Luttenbergerstraat 2 8012 EE Zwolle
Bij de provincie Overijssel werken zo’n 750 ambtenaren die ervoor zorgen dat het beleid van de provincie wordt uitgevoerd. De ambtenaren zetten het beleid om in actie en handelen.

Reggeborgh Groep

Reggesingel 10 7461 BA Rijssen
De Reggeborgh Groep is een private investeringsmaatschappij en is gevestigd in Rijssen

Ten Hag Makelaarsgroep Deventer

Brink 49 7411 BV Deventer
Met 50 jaar ervaring en zeven vestigingen in de grote steden in de regio Oost-Nederland mag ten Hag inmiddels gezien worden als een begrip in deze streek. Als dé dienstverlener in de wereld van makelaardij en financiële dienstverlening. ten Hag makelaarsgroep is gespecialiseerd in woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en vastgoedmanagement. Ten Hag financiële dienstverleningsgroep is specialist op het gebied van hypotheek-, verzekerings-en pensioenadviezen.

Ter Steege bouw gebiedsontwikkeling

Reggesingel 32 7461 AK Rijssen
Ter Steege Bouw Vastgoed is een totaalaanbieder die haar opdrachtgevers van dienst kan zijn van initiatief tot ontwikkeling, financiering, realisatie, beheer en onderhoud. Door onze integrale kennis zijn we in staat om van begin tot eind mee te denken met het vraagstuk van de opdrachtgever.

Thomapost Bedrijfsmakelaars

Mr. H.F. de Boerlaan 22 7417 DA Deventer
Oost-Nederland is in trek als vestigingsplaats. Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Zutphen, Lochem, Hengelo en Enschede zijn groene regio’s en erg goed bereikbaar. Veel kleine zelfstandigen en grote multinationals blijven investeren in deze regio.

Profiteer daarom van de ruim 50 jaar ervaring en het brede netwerk van Thoma Post Bedrijfsmakelaars om te beoordelen welke kansen Oost-Nederland voor jou te bieden heeft. In een vrijblijvend gesprek inventariseren wij graag jouw specifieke wensen en krijg je een realistisch beeld van je kansen in Oost-Nederland. Ook kijken wij welke oplossingen het beste passen: aankoop of aanhuur. Zoek contact met één van onze vestigingen om te ervaren wat wij voor jou kunnen betekenen. Van onze begeleiding mag je hoge verwachtingen hebben.

Trebbe bouw

Faradystraat 7 8013 PH Zwolle
Trebbe is een familiebedrijf in hart en nieren, met een rijke historie. Trebbe organiseert zich in twee werkmaatschappijen; Trebbe Wonen B.V. met daaronder de concepten BasisWonen en HoogWonen (met vestigingen in Enschede, Zwolle en Nieuwegein) en Trebbe Bouw B.V. met Utiliteit & Specials en BestaandWonen (met vestigingen in Enschede, Zwolle, Nieuwegein en Groningen). Daarnaast heeft Trebbe Groep nog twee deelnemingen: Dijkham bouw B.V. in Nijkerk en Bouwbedrijf Van den Hengel B.V. in Soest.

Trebbe transformeert zich naar een klantgericht bedrijf. Waar wij vroeger alleen verantwoordelijk waren voor de bouwkundige werkzaamheden en het aannemen van werk, bieden we nu complete huisvestingsoplossingen. Van ontwikkeling tot beheer. Van nieuwbouw tot renovatie en transformatie.

VanWonen

Willemsvaart 21 8019 AB Zwolle
VanWonen is met een planvoorraad van duizenden woningen één van de grootste projectontwikkelaars van Noord en Oost Nederland. Ons werkgebied strekt zich uit over de hele regio en omvat gemeenten als Groningen, Zwolle, Deventer, Hengelo, Enschede, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen.
In onze visie staan onze klanten en de reis die ze afleggen bij het ontwikkelen, kopen en bouwen van een woning centraal. We noemen dit ‘de nieuwe stijl VanWonen’. Een onderscheidende aanpak gebouwd op aandacht.
Wij zijn een ondernemende vastgoedontwikkelaar. Niet gelieerd aan een groot concern of bouwbedrijf en daardoor geheel onafhankelijk.

Woonbedrijf ieder1

Overstichtlaan 2 7414 AP Deventer
Woonbedrijf ieder1 zorgt voor betaalbare en goede woningen voor mensen met een lager inkomen in de regio Deventer en Zutphen. Gemak voor de klant staat daarbij voorop.

Met 14.500 woningen biedt Woonbedrijf ieder1 een thuis aan meer dan 40.000 bewoners. Dat maakt ons de grootste woningcorporatie in de regio Stedendriehoek. Met ruim 200 medewerkers zet Woonbedrijf ieder1 zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat de huurders prettig wonen.

Hegeman Bouwteam

Martinusweg 19 7391 AC Twello
Hegeman bouwteam biedt een zelfbouwoplossing voor particulieren met bouwplannen. Met een complete en persoonlijke begeleiding bouwen wij samen met jou in 8 stappen jouw droomwoning.
Je kunt zelf al in het bezit zijn van een kavel of een kavel kopen binnen één van onze projecten. De 8 stappen zijn nagenoeg gelijk. Zie ons als de helpende hand in de wereld van vergunningen, schetsontwerpen, begrotingen, technische bouwrapporten en aannemersovereenkomsten. Want zeg nu zelf: jouw eigen huis bouwen moet toch een feest zijn? Ons bouwteam is in ieder geval pas tevreden als jij dat gevoel hebt.

Slokker Vastgoed Vestiging Zwolle

Zwartewaterallee 44-54 8031 DX in Zwolle
Binnen de Slokker Groep is Slokker Vastgoed gespecialiseerd in totaaloplossingen voor (her)ontwikkelingen van de gebouwde omgeving. Daarbij staat het leveren van kwaliteit in zowel dienstverlening als product centraal. Zo willen wij ons steentje bijdragen aan een leefbare woon- en werkomgeving. Voor nu en later.

De daarvoor benodigde kennis en ervaring combineren wij met enthousiasme voor ons vak, maar ook met de noodzakelijke realiteitszin en met een langetermijnvisie. Wij beschouwen het als onze taak om door het voortdurend luisteren naar wat de markt wil en door een optimale samenwerking onze meerwaarde voor de samenleving telkens weer te bewijzen.