Bedrijven

Buro ontwerp en omgeving

Velperweg 157 6824 MB Arnhem
Buro Ontwerp en Omgeving is een omgevingsadviesbureau dat over zijn eigen grenzen heenkijkt. Onze adviseurs zetten hun kennis op het gebied van ruimtelijke ordening, stedenbouw, landschapsarchitectuur, vastgoed, milieu, water en het hergebruiken van afvalstoffen in, voor private en publieke opdrachtgevers en combinaties daarvan. We denken en werken – met onze vakexpertises als basis – onafhankelijk, multidisciplinair en samenhangend. Waar nodig betrekken we kennispartners uit ons eigen netwerk. Afhankelijk van het vraagstuk, doen we wat nodig is; van onderzoeken en analyseren tot onderhandelen, interveniëren, ontwerpen en implementeren. Deze werkwijze maakt onze adviezen en ontwerpen robuust, breed gedragen en bestendig.

Dura Vermeer

Bosmaatweg 60 7556 PJ Hengelo
Dura Vermeer is al van oorsprong een familiebedrijf en streeft ernaar dat bouwobjecten een economisch en maatschappelijk rendement moeten opleveren voor meerdere generaties, door duurzame omgevingen te creëren waar gebruikers zich prettig voelen. Deze ambitie is terug te vinden in onze manier van werken, in het gedrag van onze medewerkers en in afwegingen die we maken tijdens het realiseren van onze projecten, groot en klein. Met minimalisering van kosten en optimalisering van kwaliteit, duurzaamheid en planning.

Gemeente Apeldoorn

Postbus 9033 7300 ES
Apeldoorn is de grootste stad op de Veluwe en een prima uitvalsbasis voor de groene omgeving en de vele attracties en verblijfslocaties op de Veluwe.

Infense Advocaten

Munsterstraat 2c 7418 EV Deventer
Een goed advocaat heeft oog voor de verschillende aspecten van een zaak. Zowel juridisch, politiek-strategisch, als ook financieel. Bij Infense advocaten denken we in scenario’s: wat is het speelveld, wie zijn de stakeholders en wat zijn hun belangen. Hier houden we rekening mee in ons advies. We brengen de risico’s en kansen in kaart en passen onze aanpak hierop aan.

Liebregts Leistra Advocaten

St. Canisiussingel 19B 6511 TE Nijmegen
LiebregtsLeistra is een advocatenkantoor met vijf advocaten die gezamenlijk meer dan 15 jaar ervaring hebben als advocaat in het vastgoed- en overheidsrecht.

Ten Hag Makelaarsgroep Deventer

Brink 49 7411 BV Deventer
Met 50 jaar ervaring en zeven vestigingen in de grote steden in de regio Oost-Nederland mag ten Hag inmiddels gezien worden als een begrip in deze streek. Als dé dienstverlener in de wereld van makelaardij en financiële dienstverlening. ten Hag makelaarsgroep is gespecialiseerd in woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij en vastgoedmanagement. Ten Hag financiële dienstverleningsgroep is specialist op het gebied van hypotheek-, verzekerings-en pensioenadviezen.

Ter Steege bouw gebiedsontwikkeling

Reggesingel 32 7461 AK Rijssen
Ter Steege Bouw Vastgoed is een totaalaanbieder die haar opdrachtgevers van dienst kan zijn van initiatief tot ontwikkeling, financiering, realisatie, beheer en onderhoud. Door onze integrale kennis zijn we in staat om van begin tot eind mee te denken met het vraagstuk van de opdrachtgever.

Rodenburg Bedrijfsmakelaars

Aagje Dekenstraat 51 8023 BZ Zwolle
Onze makelaars hebben lokale kennis, kennen iedere stoeptegel in hun regio en zijn diep geworteld in de steden Apeldoorn, Deventer en Zwolle.
Tevens maakt Rodenburg deel uit van Dynamis, een samenwerkingsverband van regionaal opererende makelaarskantoren, we zijn dan ook een makelaar met een landelijk bereik. Het delen van kennis, middelen en een gezonde kritische blik naar elkaar, maakt Dynamis tot een professioneel netwerk dat Rodenburg Makelaars sterker maakt.

VanWonen

Willemsvaart 21 8019 AB Zwolle
VanWonen is met een planvoorraad van duizenden woningen één van de grootste projectontwikkelaars van Noord en Oost Nederland. Ons werkgebied strekt zich uit over de hele regio en omvat gemeenten als Groningen, Zwolle, Deventer, Hengelo, Enschede, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen.
In onze visie staan onze klanten en de reis die ze afleggen bij het ontwikkelen, kopen en bouwen van een woning centraal. We noemen dit ‘de nieuwe stijl VanWonen’. Een onderscheidende aanpak gebouwd op aandacht.
Wij zijn een ondernemende vastgoedontwikkelaar. Niet gelieerd aan een groot concern of bouwbedrijf en daardoor geheel onafhankelijk.

Slokker Vastgoed Vestiging Zwolle

Zwartewaterallee 44-54 8031 DX in Zwolle
Binnen de Slokker Groep is Slokker Vastgoed gespecialiseerd in totaaloplossingen voor (her)ontwikkelingen van de gebouwde omgeving. Daarbij staat het leveren van kwaliteit in zowel dienstverlening als product centraal. Zo willen wij ons steentje bijdragen aan een leefbare woon- en werkomgeving. Voor nu en later.

De daarvoor benodigde kennis en ervaring combineren wij met enthousiasme voor ons vak, maar ook met de noodzakelijke realiteitszin en met een langetermijnvisie. Wij beschouwen het als onze taak om door het voortdurend luisteren naar wat de markt wil en door een optimale samenwerking onze meerwaarde voor de samenleving telkens weer te bewijzen.

Bemog Projektontwikkeling B.V.

Menno van Coehoornsingel 16 8011 XA Zwolle
BEMOG is een familiebedrijf dat al meer dan vijftig jaar woningen en gebouwen ontwikkelt. We werken onafhankelijk, zijn betrokken en realiseren projecten in heel Nederland. Dit doen we vanuit Zwolle, Den Haag en Amsterdam. Met onze kennis van vastgoed weten we waarover we praten. En vormen we een betrouwbare, strategische partner.

Van koopwoningen en huurappartementen tot kantoorpanden en parkeergarages, BEMOG ontwikkelt, financiert en beheert allerlei vastgoedprojecten. We creëren onze projecten samen met betrokken partijen. Door aandacht te besteden aan natuur, ontmoeting, uitstraling en klimaat, realiseren we met elkaar een duurzame omgeving. Voor iedereen.

ING Bank NV

Bijlmerdreef 24 1102 CT Amsterdam Zuid-Oost
ING behoort tot de top vijf van grootste vastgoedbanken in Europa en is marktleider in Nederland. We hebben toegewijde en deskundige vastgoedspecialisten met uitgebreide marktexpertise en regionale vastgoedkennis.

Onze deskundige vastgoedteams zetten zich in om u de allerbeste service te bieden en uw financiële doelen te behalen. We richten ons op het onderhouden van lange termijn relaties met onze klanten. Wij ondersteunen met succes institutionele en private investeerders, private en beursgenoteerde vastgoedfondsen en private en publieke bedrijven die in commercieel vastgoed investeren. Dit doen we onze kennis in de markt en ons netwerk van lokale vastgoedspecialisten in alle grote assetklassen.

MVGM VvE

Bergweidedijk 14 7418 (AA) Deventer
Wist u dat MVGM VvE meer dan 3.200 VvE’s in Nederland beheert? De doelstelling van alle VvE’s is gelijk, namelijk regie houden over het vastgoed. De wijze waarop verschilt. Wellicht beheert u zelf alleen de financiële middelen en de administratie en laat u de jaarrekening en begrotingen over aan een andere partij. Misschien voert u zelf inspecties van het gebouw uit en laat u storingen daar anderen oplossen. En wie weet, besteedt u het volledige bestuur uit aan een derde partij.

De wijze waarop het beheer is ingevuld verschilt dus en is afhankelijk van hoe uw VvE is ingericht. Hoeveel specifieke kennis, tijd en financiële speelruimte is er? Maar ook de grootte van uw VvE verschilt en daarmee de mogelijkheden die u heeft.

Onze jarenlange ervaring in het vastgoedmanagement heeft ons geleerd wat de belangrijkste wensen en behoeften van VvE’s zijn. Duidelijk is dat er geen algemeen VvE-beheerprogramma bestaat. Elke VvE is uniek en geholpen met maatwerk. MVGM maakt het u daarom zo makkelijk en flexibel mogelijk. Kiest u voor het beheer van MVGM VvE dan kiest u voor het gemak en de zekerheid van onze beheerpakketten.

Boers Real Estate

Maagdenburgstraat 22 (7421 ZC) te Deventer
Binnen Boers Taxaties & Consultancy, de taxatie-afdeling van Boers Real Estate adviseren wij onze opdrachtgevers bij waarderingsvraagstukkenvan bedrijfsmatig vastgoed. Wij hebben een focus op Oost-Nederland en zijn een RICS regulated firm.Wij voeren taxaties uit voor diverse doeleinden en dankzij onze grootzakelijk vastgoed inschrijvingenzijn wij een full-service taxatiekantoor.

Van Laarhoven Makelaardij

Nieuwstraat 105 (7311 BR) Apeldoorn
Van Laarhoven Makelaardij is dé moderne en frisse makelaar van Apeldoorn!

Enthousiast, toegankelijk en gedreven, dat is waar wij voor staan. Wij staan voor service en aandacht voor onze opdrachtgevers. Wij combineren nieuwerwetse marketingmogelijkheden met ouderwets hard werken met als doel: gelukkige opdrachtgevers!

Verkopen, aankopen, verhuren en waardebepalingen; Van Laarhoven Makelaardij verzorgt het graag voor u!

oostwest

Van Oldebarneveldtstraat 92-3 6827 AN Arnhem
Wij zijn architecten, onderzoekers, conceptontwikkelaars en bouwkundigen. We zijn verbinders, idealisten, doorvragers, vooruitdenkers, samenwerkers, creatieve geesten, verderbrengers, oplossers en mogelijkmakers.
Dit zijn onze 8 overtuigingen:

#1 Wij zijn ervan overtuigd dat goede architectuur bijdraagt aan de beste kwaliteit van leven voor ieder mens.

#2 Wij weten dat een optimaal gebouw alleen ontstaat door het samen met de gebruikers te ontwerpen. Samenwerken zit ons in het bloed.

#3 Wij geloven dat sterke architectuur niet stopt bij het gebouw. Ook de omgeving draagt bij aan een gezonde biotoop. Ze hebben elkaar nodig.

#4 Wij snappen dat het realiseren van een gebouw een marathon is en geen sprint.
Als het niet kan maar wel moet laten wij ons niet uit het veld slaan.

#5 Wij ervaren dat kant-en-klare oplossingen vrijwel nooit passen bij buitengewone opgaven. Flexibiliteit en maatwerk doen dat wel.

#6 Wij denken dat het altijd duurzamer kan en zullen daar ook altijd op aansturen.

#7 Wij zien ons vak niet als een vaststaand gegeven. Voelsprieten in de maatschappij, onderzoek en een inventieve houding brengen ons constant nieuwe perspectieven.

#8 Wij vinden dat complexe opgaven meer verdienen dan een traditionele werkwijze. Wij staan voor eigenaarschap en ontwikkelkracht.

Stadkwadraat

Utrechtseweg 331 3731 GA De Bilt
Met financieel-economisch advies en management bij gebiedsontwikkeling leggen wij het fundament voor de investeringsbeslissingen van onze opdrachtgevers. Op het kruispunt van stedelijke ontwikkeling en financiën staat gedegen rekenwerk centraal in combinatie met creatieve en solide oplossingen. Of het nu gaat om haalbaarheid, financiering, organisatie of het brengen van nieuwe inzichten en het introduceren van nieuwe concepten. Ons vakmanschap is de basis voor transparant rekenwerk, innovatie en grip op organisatie en financiën: een duidelijke koers voor de ontwikkeling van ruimtelijke plannen, projecten en beleid. Kortom: slimme sommen, sterke strategieën.

Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit gemeenten, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars en zorginstellingen. Wij zijn specialisten in het creëren van financieel-economische transparantie, strategie en beheersing tijdens elke stap van het ruimtelijke ontwikkelingstraject. Van de eerste projectberekeningen tot verantwoording en control op concernniveau. Stadkwadraat heeft daarbij altijd de focus op de duidelijkheid en doelgerichtheid van het proces.

Doldersum Vastgoed Bemiddeling & Advies

Boogschutterstraat 1 (7324 AE) Apeldoorn
Wij zijn gespecialiseerd in het kopen en verkopen van vastgoedbeleggingen met waardebehoud of -groei en een duurzaam stabiel rendement.

Beleggen in vastgoed kan een uitstekende manier zijn om uw vermogen voor langere tijd veilig te laten renderen. Door kennis van de markt zijn wij op de hoogte van actueel aanbod van kwalitatief goede vastgoedbeleggingen. Onze ervaring stelt ons in staat om iedere vastgoedbelegging accuraat te waarderen door de risico’s in kaart te brengen.

Wij staan voor:

– kwalitatief goede vastgoedbeleggingen
– realistische vastgoedwaarderingen
– heldere adviezen
– betrouwbaarheid van verkopers

Een vastgoedbelegging verkopen vraagt om een zorgvuldige voorbereiding. De sleutel tot een optimaal verkoopresultaat is het vinden van de meest gerede koper. Wij monitoren de vastgoedmarkt continu en kennen daardoor in iedere regio de actieve beleggers en hun zoekprofiel.

Wij staan voor:

– gerichte doelgroepbenadering
– optimale verkoopresultaten
– transparante processen
– betrouwbaarheid van kopers

Van Wijnen

Visbystraat 5 , 7418 BE Deventer
Van Wijnen ontwikkelt, bouwt, renoveert, transformeert en beheert vastgoed in de domeinen wonen, zorgen, leren, werken en recreëren. We maken ons hard voor betaalbare woningen voor heel Nederland en voor vitale wijken, zorg-, werk- en leefomgevingen, waar iedereen zich thuis voelt. Daarbij houden we rekening met een duurzaam bouwproces met oog voor de generaties na ons. Zo bouwen we samen aan ruimte voor een beter leven.

Joppe Kusters

Smedenstraat 268, 7411RC Deventer