Actief lid

Ruud Haring

Technisch Manager VvE

Bedrijf

MVGM VvE (vestiging Deventer)

Bergweidedijk 14
7418 (AA) Deventer

Woonplaats:
Schalkhaar

Geboortedatum:
19/04/1984

Opleiding:
www.linkedin.com/in/ruudharing

Huidige functie:
Technisch Manager VvE

Specialisatie:
VvE Beheer, verduurzaming, MJOP’s.

Met mijn deelname aan de JOS wil ik graag mijn netwerk
verbreden en vergrootten in de Stedendriehoek. Daarnaast kan ik het netwerk van de JOS versterken met mijn kennis van VvE Beheer, bij nieuwbouw en bestaande bouw.

Profiel

Geboren en getogen in Hoorn – Noord Holland verhuisde ik in 2015 voor de liefde naar Deventer. En nu wonen we bijna drie jaar in Schalkhaar. Na diverse (interim) klussen ben ik met veel plezier werkzaam als technisch manager VvE bij MVGM, waarbij geen dag hetzelfde is. Dagelijks ontzorg ik VvE’s met het organiseren en begeleiden van planmatig onderhoud en het verduurzamen van hun gebouw(en). Uiteraard horen hier schade afhandelingen en het beheren van (onderhouds)contracten bij. Daarnaast adviseren wij ontwikkelaars in het opzetten van nieuwe VvE’s. Intern verzorg ik trainingen voor het programma O-Prognose waarin we MJOP’s opstellen.

Carrierepad:
2008 Vastgoedconsulent/junior Projectontwikkelaar – ScholtensGroep 2011 Projectmanager – W.A. Benecke 2011 Projectmanager – Zeeman Vastgoed 2013 Projectmedewerker – Gemeente Hoorn en Monnickendam 2014 Diverse verschillende (interim) klussen – Evean, DHL, MTénV, Maandag 2019 Technisch Manager VVE – MVGM Nederland

Andere leden:

Ten Brinke

Patrick Ter Mate

Vastgoedontwikkelaar

VolkerWessels Vastgoed

Wilko Stornebrink

Vastgoedontwikkelaar

NABR bv

Syll Pelgrom

Projectmanager

MVGM Vastgoedtaxaties B.V.

Huub van Delft

Senior Taxateur

Architecten_Lab

Pim Koeleman

Bouwtechnisch tekenaar

Joppe Kusters

Joppe Kusters

Architect