Herontwikkeling Indiƫ Terrein

woensdag 31 januari, Almelo

Op het terrein van Indië in Almelo ontwikkeld Ter Steege een gehele nieuwe woonwijk. Het voormalige terrein van Koninklijke Ten Cate is al honderden jaren bekend onder deze naam "Indië”. Hier werd katoen gemaakt en verscheept naar Indië. Nu groeit hier een levendig woon-, werk- en leefgebied. Op het 23 hectare grote terrein is straks plek voor ruim 600 woningen. Ze variëren van eengezinswoningen, tweekappers en seniorenwoningen tot vrijstaande woningen en appartementen. Koop en huur.

Vlakbij hartje Almelo ontstaat hier een nieuw stuk binnenstad. Geen nette straatjes, maar een divers en inspirerende omgeving, waar wonen en ondernemen, historische fabrieksgebouwen, monumentale eiken, water, cultuur en horeca elkaars pad kruisen. Het rijke industriële verleden drukt een grote stempel op het gebied. Indië bruist werkelijk van de inspiratie. De watertoren op het terrein toveren we om tot restaurant en in de voormalige Weverij komt een kunsthal. Een lange voetgangersbrug verbindt Indië straks met de jachthaven, het station en de binnenstad. De haven is de entree van Indië. 

Workshop Pitchen

woensdag 21 februari, Deventer

Windmolen Deventer + Lezing Omgevingswet

woensdag 21 maart, Deventer

Vleermuizentocht + Lezing Natuurbeschermingswet

woensdag 18 april,

Area Development Twente (Vliegbasis)

woensdag 16 mei, Enschede

BBQ

woensdag 18 juli, Deventer

Op 18 juli 2018 is het weer tijd voor de jaarlijkse BBQ. Met een hapje en een drankje een goede voorbereiding op de komende vakantieperiode en tevens de mogelijkheid om weer eens bij te kletsen met de aanwezige oud-leden van de JOS.

Weekend weg

vrijdag 21 september, Hamburg

JO-NL Event

vrijdag 28 september, Utrecht

Stadsproject Provincie Overijssel in Deventer

woensdag 17 oktober, Deventer

Transformatie Camelot Europe

woensdag 21 november, Enschede

Kerstdiner

vrijdag 14 december, Deventer

Op 14 december 2018 zullen de JOS-leden zich tegoed doen aan een uitgebreid kerstdiner om terug te kijken op het afgelopen jaar en plannen te maken voor 2019, onder leiding van een nieuw bestuur.