Kennismaking + Nieuwjaarsborrel

woensdag 23 januari, De Fermerie, Muggeplein 9, DEVENTER

~~Kennismaking + Nieuwjaarsborrel
Woensdag 23 januari vanaf 15.00 uur
De Fermerie, Muggeplein 9, DEVENTER
De eerste bijeenkomst van 2019 staat in het teken van meer voor elkaar betekenen. Dat kan alleen als je weet wie je bent, wat je doet en durft te vragen. Geesje van Procesmakers is een kei in het zorgen dat mensen elkaar beter leren kennen en begrijpen.

De bijeenkomst wordt gehouden in De Fermerie in Deventer (voor parkeertips zie hieronder). We beginnen de middag vanaf 15.00 uur met een inloop met koffie en thee. Om 15.30 uur starten we met de kennismakingsactiviteit. Daarna gaan we pubquizzen onder het genot van een (borrel)hapje en een drankje. De bijeenkomst eindigt rond 18.30 uur.

~~Let op! Je moet je wel even voorbereiden op deze bijeenkomst.
1. Vul dit pitchformulier alvast in een neem deze mee (een ingevuld voorbeeld vind je hier).
2. Neem (als je die hebt) een roll up banner van je bedrijf mee.
 

 

Leiderschap door Stoeten & Partners

woensdag 20 februari, Apeldoorn

Autonome energie in het Deventer Havenkwartier

woensdag 20 maart, Zuiderzeestraat 2, DEVENTER

Autonome energie in het Deventer Havenkwartier
Woensdag 20 maart, 15.30 uur
Parkeerplaats van Fooddock, Zuiderzeestraat 2, DEVENTER
Op woensdag 20 maart gaan we naar het Havenkwartier in Deventer. Daar gaan we samen met Aukje Grouwstra op zoek naar de autonome energie in de tweede havenarm van het Havenkwartier.
 
Er zijn in Nederland soortgelijke gebieden als het Havenkwartier in Deventer. De cyclus die in de ontwikkeling wordt doorlopen is nagenoeg identiek. In vogelvlucht: rauw industriegebied staat leeg, krakers, pioniers, kunstenaars, creatief ondernemers zorgen voor ontginning en rijke voedingsbodem, ontwikkelaars komen en harken het aan, prijzen gaan omhoog, eerste groep vertrekt naar elders, nieuwe woon-werk functie ontstaat, mensen klagen dat de levendigheid dreigt te verdwijnen.
 
Wanneer je door een gebied loopt, laat je ‘gut-feeling’ je haarfijn weten waar het leeft en waar niet. De match van een initiatief en een gebied, heeft te maken met autonomie. Dit is naar het idee van Aukje een bewustwordingsproces, waar steeds meer ontwikkelaars en overheden zich voor interesseren. Omdat ook zij wel aanvoelen dat steden, dorpen en gebieden om specifieke aandacht vragen om het levendig te houden.

Laat je Jurian (06-24389308) even weten of je komt?

 

 

 

Aukje Grouwstra
Aukje is beeldend kunstenaar en grafisch ontwerper. Ze heeft als omgevingsmanager in de Schilderswijk van Den Haag gebouwd aan de samenwerking tussen buurt en overheid. Nu is ze binnenstadsmanager van Kampen en Zwolle. Kortom een bijzondere, krachtige en authentieke vrouw!

 

 Praktisch
Je wordt om 15:30 verwacht op de parkeerplaats van Fooddock. Vanuit daar starten we met een wandeling naar Burnside. Daar zijn we van harte welkom en deelt Aukje haar ervaringen en visie met ons. Vanuit daar lopen we weer terug naar Fooddock. In deze foodhal staat de borrel klaar en eten we met elkaar een hapje.

 

 

 

Vernieuwbouw Paleis Het Loo

woensdag 17 april, Paleis Het Loo

Woensdag 17 april brengen wij een bezoek aan Paleis Het Loo. De komende jaren wordt Paleis Het Loo grootschalig gerenoveerd en uitgebreid. Aanleiding is het groeiend aantal bezoekers van het museum, noodzakelijk onderhoud en de behoefte om bezoekersfaciliteiten te verbeteren en uit te breiden.

Heijmans zal de werktuigbouwkundige installaties van museum Paleis Het Loo vernieuwen en uitbreiden. Projectleider Frans van Kruijl van Heijmans zal ons het één en ander gaan vertellen over het project. Daarna worden wij door de uitvoerder meegenomen voor een rondleiding over het projectterrein.

Aansluitend aan de bijeenkomst gaan we borrelen en happen bij Café de Hamer aan de Zwolseweg 275 in Wenum Wiesel.

Stadsstrand + IJssel

woensdag 15 mei, Deventer

Terug naar Larenstein

woensdag 19 juni,

Lustrum

woensdag 17 juli, Gasfabriek Deventer

Vandaag vieren wij ons tweede lustrum. Niet alleen de huidige leden, maar ook de oud-leden zijn uitgenodigd om dit met ons te vieren.

Weekend weg

vrijdag 20 september,

Inspiratiecentrum Brummelhuis

woensdag 16 oktober, Deventer

Kerstdiner

vrijdag 13 december,