Architecten_Lab

Oostzeestraat 2, 7411 MD Deventer

De vier jonge Deventer architecten en interieurarchitecten van Architecten_Lab zijn ervaren, gedreven én enthousiast. “Bij elke opdracht gaan we op zoek naar wat er toe doet! Hoe klein of groot de opgaven ook zijn, eerst worden invloeden en factoren geïnventariseerd zodat de context scherp in beeld gebracht is. Wij werken zoals vroeger de alchemisten deden: met alle ingrediënten die voorhanden zijn gaan we in onze Lab_Sessies op zoek naar goud.”


Lees meer over Architecten_Lab »

Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders

Het Rietveld 55-A, 7321 CT Apeldoorn

Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders is een landelijk werkend incassobureau en deurwaarderskantoor met accent op de juridische (proces)praktijk. Armaere richt zich op bedrijven en organisaties in heel Nederland.
Het incasseren van geldvorderingen en het voeren van gerechtelijke procedures is de  specialiteit van Armaere. De incassospecialisten, juristen en gerechtsdeurwaarders van Armaere houden daarbij rekening met úw wensen.


Lees meer over Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders »

Bessels architekten & ingenieurs B.V.

Domineestraat 10, 7391 GG Twello

Architectenbureau voor vormgeving, engineering en bouwmanagement van industriele projecten, woningen en winkels.

Ieder mens is uniek zo ook iedere opdracht uniek is. Dit houdt voor ons het vak boeiend en voor de opdrachtgever betekent dit dat we niet vanuit blauwdrukken werken, maar vanuit enthousiasme voor het vak maatwerk leveren. Ons bureau is samengesteld uit creatieve geesten met ruime en gevarieerde ervaring en jonge onbevangenheid. De opdrachten worden benaderd vanuit zowel de architectuur als het management. De taak van de projectmanager is het beheersen van de aspecten: geld, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit. Van ontwerp tot en met oplevering/nazorg. Iedere opdracht is uniek zo ook ieder mens uniek is.


Lees meer over Bessels architekten & ingenieurs B.V. »

Buro Ontwerp en Omgeving

Velperweg 157, 6824 MB Arnhem

Buro Ontwerp en Omgeving is een omgevingsadviesbureau dat over zijn eigen grenzen heenkijkt. Onze adviseurs zetten hun kennis op het gebied van ruimtelijke ordening, stedenbouw, landschapsarchitectuur, vastgoed, milieu, water en het hergebruiken van afvalstoffen in, voor private en publieke opdrachtgevers en combinaties daarvan. We denken en werken - met onze vakexpertises als basis - onafhankelijk, multidisciplinair en samenhangend. Waar nodig betrekken we kennispartners uit ons eigen netwerk. Afhankelijk van het vraagstuk, doen we wat nodig is; van onderzoeken en analyseren tot onderhandelen, interveniëren, ontwerpen en implementeren. Deze werkwijze maakt onze adviezen en ontwerpen robuust, breed gedragen en bestendig.


Lees meer over Buro Ontwerp en Omgeving »

Camelot Vastgoedbeheer BV

Noord Brabantlaan 2, 5651 LX Eindhoven

Camelot streeft er er elke dag naar om dé toonaangevende en innovatieve specialist te blijven voor het beheren en ontwikkelen van uw leegstandportefeuille. Het doel daarbij is om risico’s te minimaliseren en het rendement te optimaliseren. De kennis en ervaring van Camelot helpt om uw vastgoed tijdelijk of permanent te transformeren naar woon- en of werkruimte.


Lees meer over Camelot Vastgoedbeheer BV »

Dura Vermeer Bouw

Bosmaatweg 60, 7556 PJ Hengelo

Dura Vermeer is al van oorsprong een familiebedrijf en streeft ernaar dat bouwobjecten een economisch en maatschappelijk  rendement moeten opleveren voor meerdere generaties, door duurzame omgevingen te creëren waar gebruikers zich prettig voelen. Deze ambitie is terug te vinden in onze manier van werken, in het gedrag van onze medewerkers en in afwegingen die we maken tijdens het realiseren van onze projecten, groot en klein. Met minimalisering van kosten en optimalisering van kwaliteit, duurzaamheid en planning.


Lees meer over Dura Vermeer Bouw »

EFY Group

Singel 18, 7411 HV Deventer

Wij bouwen vol overgave aan de toekomst. Aan eigentijdse nieuwbouw die aansluit bij de belevingswereld van vandaag. Projecten die van wonen léven maken. Vernieuwend in vorm en functie. Duurzaam. Comfortabel. Opvallend. Fris. Zo maken wij het straatbeeld met elk nieuwbouwproject een beetje mooier.


Lees meer over EFY Group »

Gemeente Apeldoorn

Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn

Apeldoorn is de grootste stad op de Veluwe en een prima uitvalsbasis voor de groene omgeving en de vele attracties en verblijfslocaties op de Veluwe.


Lees meer over Gemeente Apeldoorn »

Goossen Te Pas bouw

Marssteden 200, 7547 TD Enschede

Goossen Te Pas Bouw is een bouwbedrijf dat voornamelijk opereert in oost en midden Nederland. Wij ontwikkelen en realiseren uiteenlopende projecten op het gebied van wonen, werken, winkelen en recreëren. Dat doen we voor gemeenten, corporaties en andere opdrachtgevers, al dan niet in samenwerking met partners. Kleinschalig, maar ook veelomvattend en complex. Trajecten waarbij het aankomt op innovatief vermogen en organisatietalent.

 

Goossen Te Pas Bouw is een werkmaatschappij van VolkerWessels. Dit Nederlandse concern verenigt 120 werkmaatschappijen met in totaal circa 12.000 medewerkers in Nederland (circa 16.000 wereldwijd) onder het thema "Samen bouwen aan wonen, werken en mobiliteit".


Lees meer over Goossen Te Pas bouw »

Hoogstate

Lage Esweg 18, 7441 AX Nijverdal

HOOGSTATE heeft een ruime ervaring met taxaties naar de regels van de Onteigeningswet en is gespecialiseerd in planschadezaken. Daarnaast is HOOGSTATE actief op het terrein van taxaties en advisering over onroerende zaken met een “bijzonder karakter” (erfpacht, pacht e.d.) en op het terrein van de actieve grondverwerving. Opdrachtgevers van HOOGSTATE zijn primair overheden en gerechtelijke instanties.


Lees meer over Hoogstate »

Hunink & Holtrigter woning- en bedrijfsmakelaars

Loolaan 554, 7315 AG Apeldoorn

Hunink & Holtrigter Woning- en Bedrijfsmakelaars is één van de actiefste en grootste makelaarskantoren in Apeldoorn en omstreken. Het kantoor is al meer dan 25 jaar toonaangevend in de regio. Kernwaarden van onze makelaars en medewerkers zijn: ervaren, gespecialiseerd, actief en betrokken.


Lees meer over Hunink & Holtrigter woning- en bedrijfsmakelaars »

IJssel Wonen

Stromarkt 3, 7411 PJ Deventer

IJssel Wonen is in 2003 opgericht en richt zich op beheer van vastgoed en advies, bemiddeling tussen huurder en vastgoedeigenaar, en de daaruit voorkomende (tijdelijke, flexibele) verhuur van woon- en bedrijfsruimte in de regio Stedendriehoek: Deventer - Apeldoorn - Zupthen.

Onze missie is eenvoudig: wij willen mensen die woon- of werkruimte zoeken aan een passende ruimte helpen en vastgoedeigenaren aan een betrouwbare huurder. We zoeken daarbij altijd de optimale omstandigheden voor beide partijen. Als beheerder werken wij elke dag aan ons doel om zowel de vastgoedeigenaar als de huurder te ontzorgen.

Om dat te bereiken zorgen we voor een goede relatie met onze klanten en opdrachtgevers. We kennen hen persoonlijk, luisteren naar hun wensen en proberen met hen mee te denken.


Lees meer over IJssel Wonen »

Infense Advocaten

Munsterstraat 2c, 7418 EV Deventer

Een goed advocaat heeft oog voor de verschillende aspecten van een zaak. Zowel juridisch, politiek-strategisch, als ook financieel. Bij Infense advocaten denken we in scenario’s: wat is het speelveld, wie zijn de stakeholders en wat zijn hun belangen. Hier houden we rekening mee in ons advies. We brengen de risico’s en kansen in kaart en passen onze aanpak hierop aan.


Lees meer over Infense Advocaten »

LEV Woondiensten

Bergpoortstraat 23, 7411 CL Deventer


Lees meer over LEV Woondiensten »

LiebregtsLeistra Advocaten

St. Canisiussingel 19B, 6511 TE Nijmegen

LiebregtsLeistra is een nieuw advocatenkantoor met twee advocaten die gezamenlijk 10 jaar ervaring hebben als advocaat in het vastgoed- en overheidsrecht.


Lees meer over LiebregtsLeistra Advocaten »

Procesmakers

Statenlaan 8, 6828 WE Arnhem

Procesmakers helpt gemeenten, woningcorporaties en projectontwikkelaars de klant in hun 'bouw'proces te betrekken.

Het bouwproces is meer dan het letterlijk stapelen van stenen. Dit kan net zo goed een veranderingstraject, visievorming of strategieontwikkeling zijn. Ook dan streef je samen naar een gedragen en daarmee duurzame oplossing.


Lees meer over Procesmakers »

Provincie Overijssel

Luttenbergerstraat 2, 8012 EE Zwolle

Bij de provincie Overijssel werken zo'n 750 ambtenaren die ervoor zorgen dat het beleid van de provincie wordt uitgevoerd. De ambtenaren zetten het beleid om in actie en handelen. 


Lees meer over Provincie Overijssel »

Tauw Nederland

Handelskade 37, 7417 DE Deventer

Tauw is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en de duurzame ontwikkeling van de leefomgeving. Vanuit vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië werken wij met ruim 1.000 medewerkers aan een mooie, schone, veilige en duurzame leefomgeving


Lees meer over Tauw Nederland »

Ten Hag Makelaarsgroep Deventer

Brink 49, 7411 BV Deventer

Met 50 jaar ervaring  en zeven vestigingen in de grote steden in de regio Oost-Nederland mag ten Hag inmiddels gezien worden als een begrip in deze streek. Als dé dienstverlener in de wereld van makelaardij en financiële dienstverlening. ten Hag makelaarsgroep is gespecialiseerd in woningmakelaardij,  bedrijfsmakelaardij en vastgoedmanagement. Ten Hag financiële dienstverleningsgroep is specialist op het gebied van hypotheek-, verzekerings-en pensioenadviezen. 


Lees meer over Ten Hag Makelaarsgroep Deventer »

Ter Steege Bouw Gebiedsontwikkeling

Reggesingel 32, 7461 AK Rijssen

Ter Steege Bouw Vastgoed is een totaalaanbieder die haar opdrachtgevers van dienst kan zijn van initiatief tot ontwikkeling, financiering, realisatie, beheer en onderhoud. Door onze integrale kennis zijn we in staat om van begin tot eind mee te denken met het vraagstuk van de opdrachtgever.


Lees meer over Ter Steege Bouw Gebiedsontwikkeling »

Uniek Bedrijfsmakelaars

Loolaan 22, 7315 AB Apeldoorn

Uniek Bedrijfsmakelaars is een jong en dynamisch makelaarskantoor die zich vanuit Enter (Overijssel) en Apeldoorn o.a. richten op de kantoren, bedrijfsruimten en winkelmarkt. Wij willen een betrouwbare en gedegen samenwerkingspartner zijn voor onze opdrachtgevers en streven altijd naar het hoogste.

Door onze tomeloze inzet, marktkennis en betrokkenheid bent u gewaarborgd van het beste advies. Wij zijn een perfecte samenwerkingspartner omdat wij denken in duidelijke en korte lijnen.


Lees meer over Uniek Bedrijfsmakelaars »

Wolters TVO

Smeenkhof 4, 7429 AX Deventer

Wolters Totaal Vastgoed Onderhoud is de partner die meedenkt over uw vastgoed. Wij nemen u de zorg voor uw vastgoed uit handen op het gebied van meerjarenonderhoudsplannen én de totale uitvoer van onderhoud. We hebben ruim 70 jaar ervaring als uitvoerend onderhoudsbedrijf en veel kennis en kunde op het gebied van planmatig- en resultaatgericht vastgoedonderhoud. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om uw vastgoed zowel esthetisch als functioneel op het door u gewenste niveau te brengen en te behouden.


Lees meer over Wolters TVO »

Woonbedrijf ieder1

Overstichtlaan 2 , 7414 AP Deventer

Woonbedrijf ieder1 zorgt voor betaalbare en goede woningen voor mensen met een lager inkomen in de regio Deventer en Zutphen. Gemak voor de klant staat daarbij voorop.

De komende jaren richten we ons op het verbeteren van het onderhoud dat wij uitvoeren aan de woningen die wij verhuren. Er zullen minder nieuwbouwprojecten worden opgestart. Start Woonbedrijf ieder1 een nieuwbouwproject, dan bouwen we woningen voor de sociale verhuur. Woonbedrijf ieder1 heeft oog voor duurzaamheid en investeert de komende jaren extra geld om energiebesparende maatregelen te treffen in de woningen die wij verhuren. Wij willen graag dat onze huurders prettig wonen in uw woning, daarom reserveren we geld voor leefbaarheid. Onze medewerkers zijn de oren en ogen in de wijk. Zij komen veel achter de voordeur en geven eventuele signalen af richting bijvoorbeeld welzijns- of zorgorganisaties.

Met 14.500 woningen biedt Woonbedrijf ieder1 een thuis aan meer dan 40.000 bewoners. Dat maakt ons de grootste woningcorporatie in de regio Stedendriehoek. Met ruim 200 medewerkers zet Woonbedrijf ieder1 zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat de huurders prettig wonen.


Lees meer over Woonbedrijf ieder1 »