Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders

Het Rietveld 55-A, 7321 CT Apeldoorn

Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders is een landelijk werkend incassobureau en deurwaarderskantoor met accent op de juridische (proces)praktijk. Armaere richt zich op bedrijven en organisaties in heel Nederland.
Het incasseren van geldvorderingen en het voeren van gerechtelijke procedures is de  specialiteit van Armaere. De incassospecialisten, juristen en gerechtsdeurwaarders van Armaere houden daarbij rekening met úw wensen.


Lees meer over Armaere Incassospecialisten & Gerechtsdeurwaarders »

Buro Ontwerp en Omgeving

Velperweg 157, 6824 MB Arnhem

Buro Ontwerp en Omgeving is een omgevingsadviesbureau dat over zijn eigen grenzen heenkijkt. Onze adviseurs zetten hun kennis op het gebied van ruimtelijke ordening, stedenbouw, landschapsarchitectuur, vastgoed, milieu, water en het hergebruiken van afvalstoffen in, voor private en publieke opdrachtgevers en combinaties daarvan. We denken en werken - met onze vakexpertises als basis - onafhankelijk, multidisciplinair en samenhangend. Waar nodig betrekken we kennispartners uit ons eigen netwerk. Afhankelijk van het vraagstuk, doen we wat nodig is; van onderzoeken en analyseren tot onderhandelen, interveniëren, ontwerpen en implementeren. Deze werkwijze maakt onze adviezen en ontwerpen robuust, breed gedragen en bestendig.


Lees meer over Buro Ontwerp en Omgeving »

Camelot Vastgoedbeheer BV

Noord Brabantlaan 2, 5651 LX Eindhoven

Camelot streeft er er elke dag naar om dé toonaangevende en innovatieve specialist te blijven voor het beheren en ontwikkelen van uw leegstandportefeuille. Het doel daarbij is om risico’s te minimaliseren en het rendement te optimaliseren. De kennis en ervaring van Camelot helpt om uw vastgoed tijdelijk of permanent te transformeren naar woon- en of werkruimte.


Lees meer over Camelot Vastgoedbeheer BV »

DeltaWonen

Veerallee 30, 8019 AD Zwolle


Lees meer over DeltaWonen »

Dura Vermeer

Bosmaatweg 60, 7556 PJ Hengelo

Dura Vermeer is al van oorsprong een familiebedrijf en streeft ernaar dat bouwobjecten een economisch en maatschappelijk  rendement moeten opleveren voor meerdere generaties, door duurzame omgevingen te creëren waar gebruikers zich prettig voelen. Deze ambitie is terug te vinden in onze manier van werken, in het gedrag van onze medewerkers en in afwegingen die we maken tijdens het realiseren van onze projecten, groot en klein. Met minimalisering van kosten en optimalisering van kwaliteit, duurzaamheid en planning.


Lees meer over Dura Vermeer »

EFY Group

Singel 18, 7411 HV Deventer

Wij bouwen vol overgave aan de toekomst. Aan eigentijdse nieuwbouw die aansluit bij de belevingswereld van vandaag. Projecten die van wonen léven maken. Vernieuwend in vorm en functie. Duurzaam. Comfortabel. Opvallend. Fris. Zo maken wij het straatbeeld met elk nieuwbouwproject een beetje mooier.


Lees meer over EFY Group »

Gemeente Apeldoorn

Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn

Apeldoorn is de grootste stad op de Veluwe en een prima uitvalsbasis voor de groene omgeving en de vele attracties en verblijfslocaties op de Veluwe.


Lees meer over Gemeente Apeldoorn »

Heijmans

Graafsebaan 65, 5248 JT Rosmalen

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.


Lees meer over Heijmans »

Het Notarieel

Bergweidedijk 12, 7418 AA Deventer

Welkom bij Het Notarieel. Als u op zoek bent naar een notaris in Zwolle, Deventer,  Rijssen-Holten of Kampen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn het notariskantoor van de regio. Met circa 100 ambitieuze professionals gaan we verder dan u gewend bent met zowel zakelijke als particuliere notarisdiensten. Als notaris helpen we u graag, snel, goed en creatief. En met veel plezier. Want naast vakmensen zijn we vooral ook mensen-mensen.


Lees meer over Het Notarieel »

Hoogstate

Lage Esweg 18, 7441 AX Nijverdal

HOOGSTATE heeft een ruime ervaring met taxaties naar de regels van de Onteigeningswet en is gespecialiseerd in planschadezaken. Daarnaast is HOOGSTATE actief op het terrein van taxaties en advisering over onroerende zaken met een “bijzonder karakter” (erfpacht, pacht e.d.) en op het terrein van de actieve grondverwerving. Opdrachtgevers van HOOGSTATE zijn primair overheden en gerechtelijke instanties.


Lees meer over Hoogstate »

IJssel Wonen

Stromarkt 3, 7411 PJ Deventer

IJssel Wonen is in 2003 opgericht en richt zich op beheer van vastgoed en advies, bemiddeling tussen huurder en vastgoedeigenaar, en de daaruit voorkomende (tijdelijke, flexibele) verhuur van woon- en bedrijfsruimte in de regio Stedendriehoek: Deventer - Apeldoorn - Zupthen.

Onze missie is eenvoudig: wij willen mensen die woon- of werkruimte zoeken aan een passende ruimte helpen en vastgoedeigenaren aan een betrouwbare huurder. We zoeken daarbij altijd de optimale omstandigheden voor beide partijen. Als beheerder werken wij elke dag aan ons doel om zowel de vastgoedeigenaar als de huurder te ontzorgen.

Om dat te bereiken zorgen we voor een goede relatie met onze klanten en opdrachtgevers. We kennen hen persoonlijk, luisteren naar hun wensen en proberen met hen mee te denken.


Lees meer over IJssel Wonen »

Infense Advocaten

Munsterstraat 2c, 7418 EV Deventer

Een goed advocaat heeft oog voor de verschillende aspecten van een zaak. Zowel juridisch, politiek-strategisch, als ook financieel. Bij Infense advocaten denken we in scenario’s: wat is het speelveld, wie zijn de stakeholders en wat zijn hun belangen. Hier houden we rekening mee in ons advies. We brengen de risico’s en kansen in kaart en passen onze aanpak hierop aan.


Lees meer over Infense Advocaten »

KroeseWevers - Accountants en Belastingadviseurs

Colosseum 1, 7521 PV Enschede

KroeseWevers is een organisatie met een unieke mix van mensen en expertises. We adviseren ondernemers op het gebied van accountancy, belastingadvies en aanverwante financiële (ondernemers)vraagstukken. We zijn een multidisciplinaire organisatie, waardoor we onze klanten volledig kunnen ontzorgen. Onze unieke werkwijze geeft onze klanten energie en maakt accountancy- en belastingadvies menselijker en flexibeler.

Het is onze ambitie de complexe en starre regelgeving binnen de daarvoor geldende kaders menselijker en flexibeler te maken. Daardoor brengen we onze dienstverlening op onze eigen en persoonlijke, no-nonsense manier dichter bij onszelf en bij de ondernemer.


Lees meer over KroeseWevers - Accountants en Belastingadviseurs »

LEV Woondiensten

Bergpoortstraat 23, 7411 CL Deventer


Lees meer over LEV Woondiensten »

LiebregtsLeistra Advocaten

St. Canisiussingel 19B, 6511 TE Nijmegen

LiebregtsLeistra is een nieuw advocatenkantoor met twee advocaten die gezamenlijk 10 jaar ervaring hebben als advocaat in het vastgoed- en overheidsrecht.


Lees meer over LiebregtsLeistra Advocaten »

Mateboer Projectontwikkeling B.V.

Ambachtsstraat 27, 8263 AJ Kampen

Mateboer Projectontwikkeling B.V. is actief in de ontwikkeling van projecten op het gebied van woningen en commercieel onroerend goed. Kenmerkende elementen bij de vormgeving van de ontwikkelingen zijn de hoogwaardige architectuur en materialisering waaronder de projecten worden gerealiseerd.

Projecten
Niet zelden worden wij als projectontwikkelaar in een vroeg stadium betrokken bij nieuwbouwprojecten, waarbij hoge eisen gesteld worden aan gemeentelijke beeld-ambitieplannen, herstructureringsvraagstukken en haalbaarheidsonderzoeken, als deskundige voor duurzame locatieontwikkelingen.

 

Integrale gebiedsontwikkeling (ook van verontreinigde locaties) is, mede gelet op de samenwerking met de overige werkmaatschappijen, in de loop der jaren een specialisatie geworden. Deze samenwerking verhoogt niet alleen de efficiency maar leidt ook tot verantwoorde oplossingen.

Opdrachten worden uitgevoerd voor lokale en provinciale overheden, bedrijven, woningcorporaties, instellingen en particulieren.

 Werken aan een leefbare toekomst 
De ruimtelijke en economische vraagstukken in Nederland worden steeds complexer en vereisen oplossingen die toekomstige generaties een leefbare omgeving bieden. Een juiste balans tussen bebouwd gebied en de openbare ruimte is van essentieel belang voor een gezond leefmilieu en een duurzame leefomgeving. Resultaatgericht denken en werken is daarbij het sleutelwoord.

Dat wij voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzame, energiezuinige en als gevolg daarvan milieuvriendelijke ontwikkelingen, beschouwen wij als een normale bedrijfsvoering.

 Aandacht voor de gebruiker/bewoner 
Binnen de gestelde randvoorwaarden van een bestemmings- en beeldambitieplan heeft de aspirant gebruiker een optimale vrijheid in keuzepakketten en indelingsvarianten. Tijdens het gehele proces wordt de gebruiker terzijde gestaan door een koperbegeleidster.

Hoe onderscheidend onze projecten ook zijn, ze zijn stuk voor stuk ontwikkeld met dezelfde visie: het creëren van een woonomgeving waarin de gebruikers zich thuis voelen en hun hoog gespannen verwachtingen weerspiegeld zien.

Certificering 
Mateboer Projectontwikkeling B.V. is een ISO 9001 gecertificeerde onderneming en is aangesloten bij Woningborg.


Lees meer over Mateboer Projectontwikkeling B.V. »

Provincie Overijssel

Luttenbergerstraat 2, 8012 EE Zwolle

Bij de provincie Overijssel werken zo'n 750 ambtenaren die ervoor zorgen dat het beleid van de provincie wordt uitgevoerd. De ambtenaren zetten het beleid om in actie en handelen. 


Lees meer over Provincie Overijssel »

Reggeborgh Groep

Reggesingel 10, 7461 BA Rijssen

De Reggeborgh Groep is een private investeringsmaatschappij en is gevestigd in Rijssen


Lees meer over Reggeborgh Groep »

Ten Hag Makelaarsgroep Deventer

Brink 49, 7411 BV Deventer

Met 50 jaar ervaring  en zeven vestigingen in de grote steden in de regio Oost-Nederland mag ten Hag inmiddels gezien worden als een begrip in deze streek. Als dé dienstverlener in de wereld van makelaardij en financiële dienstverlening. ten Hag makelaarsgroep is gespecialiseerd in woningmakelaardij,  bedrijfsmakelaardij en vastgoedmanagement. Ten Hag financiële dienstverleningsgroep is specialist op het gebied van hypotheek-, verzekerings-en pensioenadviezen. 


Lees meer over Ten Hag Makelaarsgroep Deventer »

Ter Steege Bouw Gebiedsontwikkeling

Reggesingel 32, 7461 AK Rijssen

Ter Steege Bouw Vastgoed is een totaalaanbieder die haar opdrachtgevers van dienst kan zijn van initiatief tot ontwikkeling, financiering, realisatie, beheer en onderhoud. Door onze integrale kennis zijn we in staat om van begin tot eind mee te denken met het vraagstuk van de opdrachtgever.


Lees meer over Ter Steege Bouw Gebiedsontwikkeling »

ThomaPost Bedrijfsmakelaars

Mr. H.F. de Boerlaan 22, 7417 DA Deventer

Oost-Nederland is in trek als vestigingsplaats. Apeldoorn, Deventer, Doetinchem, Zutphen, Lochem, Hengelo en Enschede zijn groene regio’s en erg goed bereikbaar. Veel kleine zelfstandigen en grote multinationals blijven investeren in deze regio.

Profiteer daarom van de ruim 50 jaar ervaring en het brede netwerk van Thoma Post Bedrijfsmakelaars om te beoordelen welke kansen Oost-Nederland voor jou te bieden heeft. In een vrijblijvend gesprek inventariseren wij graag jouw specifieke wensen en krijg je een realistisch beeld van je kansen in Oost-Nederland. Ook kijken wij welke oplossingen het beste passen: aankoop of aanhuur. Zoek contact met één van onze vestigingen om te ervaren wat wij voor jou kunnen betekenen. Van onze begeleiding mag je hoge verwachtingen hebben.


Lees meer over ThomaPost Bedrijfsmakelaars »

Trebbe Bouw

Faradystraat 7, 8013 PH Zwolle

Trebbe is een familiebedrijf in hart en nieren, met een rijke historie. Trebbe organiseert zich in twee werkmaatschappijen; Trebbe Wonen B.V. met daaronder de concepten BasisWonen en HoogWonen (met vestigingen in Enschede, Zwolle en Nieuwegein) en Trebbe Bouw B.V. met Utiliteit & Specials en BestaandWonen (met vestigingen in Enschede, Zwolle, Nieuwegein en Groningen). Daarnaast heeft Trebbe Groep nog twee deelnemingen: Dijkham bouw B.V. in Nijkerk en Bouwbedrijf Van den Hengel B.V. in Soest.

 

Trebbe transformeert zich naar een klantgericht bedrijf. Waar wij vroeger alleen verantwoordelijk waren voor de bouwkundige werkzaamheden en het aannemen van werk, bieden we nu complete huisvestingsoplossingen. Van ontwikkeling tot beheer. Van nieuwbouw tot renovatie en transformatie.


Lees meer over Trebbe Bouw »

VanWonen

Willemsvaart 21, 8019 AB Zwolle

VanWonen is met een planvoorraad van duizenden woningen één van de grootste projectontwikkelaars van Noord en Oost Nederland. Ons werkgebied strekt zich uit over de hele regio en omvat gemeenten als Groningen, Zwolle, Deventer, Hengelo, Enschede, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen.
In onze visie staan onze klanten en de reis die ze afleggen bij het ontwikkelen, kopen en bouwen van een woning centraal. We noemen dit ‘de nieuwe stijl VanWonen’. Een onderscheidende aanpak gebouwd op aandacht.
Wij zijn een ondernemende vastgoedontwikkelaar. Niet gelieerd aan een groot concern of bouwbedrijf en daardoor geheel onafhankelijk.


Lees meer over VanWonen »

Woonbedrijf ieder1

Overstichtlaan 2 , 7414 AP Deventer

Woonbedrijf ieder1 zorgt voor betaalbare en goede woningen voor mensen met een lager inkomen in de regio Deventer en Zutphen. Gemak voor de klant staat daarbij voorop.

De komende jaren richten we ons op het verbeteren van het onderhoud dat wij uitvoeren aan de woningen die wij verhuren. Er zullen minder nieuwbouwprojecten worden opgestart. Start Woonbedrijf ieder1 een nieuwbouwproject, dan bouwen we woningen voor de sociale verhuur. Woonbedrijf ieder1 heeft oog voor duurzaamheid en investeert de komende jaren extra geld om energiebesparende maatregelen te treffen in de woningen die wij verhuren. Wij willen graag dat onze huurders prettig wonen in uw woning, daarom reserveren we geld voor leefbaarheid. Onze medewerkers zijn de oren en ogen in de wijk. Zij komen veel achter de voordeur en geven eventuele signalen af richting bijvoorbeeld welzijns- of zorgorganisaties.

Met 14.500 woningen biedt Woonbedrijf ieder1 een thuis aan meer dan 40.000 bewoners. Dat maakt ons de grootste woningcorporatie in de regio Stedendriehoek. Met ruim 200 medewerkers zet Woonbedrijf ieder1 zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat de huurders prettig wonen.


Lees meer over Woonbedrijf ieder1 »